بک لینک -

سايت پیش بینی
وان ایکس بت
سایت شرط بندی انفجار
سایت شرط بندی
سایت بازی انفجار
سایت شرط بندی فوتبال
سایت enfejar
بت فوروارد
جت بت
سایت پیش بینی فوتبال
ثبت نام بازی انفجار
sibbet90
سایت سیب بت
ورود به سایت بازی انفجار
وان ایکس بت
سایت بازی انفجار
پوکر آنلاین
بت بال 90
انفجار آنلاین
جت بت
بازی انفجار
سایت بازی انفجار

 درباره طیور درباره طیور .

درباره طیور

خلل ها تهویه در مزارع رشد طیور در فصول گرم

آیا تا کنون به این نکته مهم توجه کرده اید که در اکثری از کارها تولیدی ، رعایت بخش اعظمی از نکات جزئی و به یقین بخش اعظمی از تولیدکنندگان ، ناچیز اهمیت ، تاثیرات بسزایی را در بهبود همت گله زیر رویش شما خواهند داشت و بازده ایجاد شما را ارتقا خواهد داد؟ در واقع ، بخش اعظمی از همین نکات اندک اهمیت ، بضاعت و توان آن را خواهند داشت تا تفاوت های فاحشی را در تولید شما داشته باشند . تفاوتهایی که به معنای ارتقاء سودآوری شما در طول یک دوره می‌باشد .

ماشین جوجه کشی
به حیث می برسد که لیست تهیه شده در این متن به تولیدکنندگان سرزمین کمک کند تا در فصل گرما اقدامات مناسب تری را جهت پیکار با دمای بالای هوا در سرزمین ، اتخاذ نمایند .

افزایش فشار استاتیک : 1 . در صورتی که در مزرعه خود از پدهای تبخیری به کارگیری می نمائید ، از تمیز بودن این امکانات اطمینان بدون نقص را حاصل کنید .
2 . همینطور سفارش میگردد که از بسته و گشوده شدن مطلوب و به جای ورودی های هوای سالن ، اطمینان بی نقص را کسب فرمایید .
3 . در این دربین ، افزایش تعداد هواکش هایی که در حالا فعالیت کردن میباشند نیز از سایر اقداماتی می باشد که میتواند منجر به بالا رفتن فشار فوق شود .
4 . بازدید امکانات وابسته به این سیستمها ، همانند نازل ها ، تسمه ها و . . . نیز از بقیه کارهایی است که در فصل گرما بایستی به چهره عصر ایی و منظم رخ پذیرد .

کاهش فشار استاتیک : 1 . تحت چنین شرایطی پیشنهاد میگردد که بخوبی تسمه های هواکشها را بازدید نموده و امکانات فرسوده را تعویض نمایید .
2 . از تمیز بودن تیغه های هواکشها و همینطور همت مطلوب آن‌ها اطمینان حاصل نمائید .
3 . در موارد نشت آب از سیستمهای تبخیری هم قضیه فوق دیده خواهد شد ، بدین ترتیب سیستم خنک کننده را به حیث عدم وجود نشتی نظارت نمایئد .
4 . وجود مسافت های غیر مناسب بین سلول های پدهای خنک کننده هم از گزاره فاکتورهایی می باشد که قادر است به کاهش فشار استاتیک سبب ساز شود که باید مد نظر قرار گیرد .

بالا یا پائین رفتن بیش از اندازه درجه حرارت سالن ( بیش از 5 جایگاه فارنهایت ) : 1 . در هنگام پیدایش چنین رخداد ایی ، پیشنهاد می گردد که سلول های پدها را بخوبی بازرسی نمائید .
2 . وقوع افتاد این زمینه میتواند پیامد عدم ورود هوای مطلوب و کافی به تالار رویش طیور شما باشد ، از اینرو میزان هوای ورودی و خروجی تالار را حساب و کتاب نموده و از کافی بودن آن اطمینان حاصل نمایید .
3 . همچنین در برخی موردها مشاهده شده می باشد که پدهای خنک کننده بازدارنده از ورود هوای مطلوب به سالن رشد می‌گردد .
4 . از سوی دیگر باید میزان آب مصرفی در پدها را نیز مدنظر قرار اعطا کرد . از اینرو می بایست از رسیدن آب کافی به این امکانات ، اطمینان کامل را کسب کنید .

ارتقا بوی نامطبوع تالار : 1 . زیر چنین شرایطی ، به لحاظ می‌رسد که تهویه سالن شما نامناسب و ناکافی هست . به این ترتیب نخستین پیشنهاد آن هست که از تهویه کافی و مناسب در تالار خود اطمینان حاصل نمایید .
2 . همچنین ، در سیستم آب رسانی نقاطی از تالار ممکن میباشد نشتی وجود داشته باشد . بطور معمول ، وجود چنین نشتی هایی سبب ارتقا رطوبت بستر در نواحی فوق گردیده و بدنبال آن سبب ارتقا بوی نامطبوع در سالن شود .
3 . از سوی دیگر ، در صورتی که از سیستمهای مه پاش استعمال می فرمایید ، تعادل رطوبت در سالن را مراقبت نمایید . بطور معمول ، تولیدکنندگان ، به مقدار رطوبت تالار توجه چندانی ندارند . اعتنا فرمایید که به کارگیری بیش از حد از سیستمهای مه پاش علاوه بر افزایش بی راه و روش رطوبت تالار ، منجر به افزایش رطوبت بستر شده و بوی نامطبوع تالار فزونی می یابد .

ارتقاء حرارت در سالن : 1 . در این موقعیت ، در آغاز ، سعی مناسب هواکش ها را چک نموده و از کافی بودن تعداد هواکش ها اطمینان کافی را به کار آورید .
2 . همچنین ، از عدم عده شدن جرم بر روی تسمه های هواکش ها اطمینان یابید .
3 . کثیف بودن هواکشها و تجهیزات متعلق به آنها از جمله عواملی میباشند که می توانند منجر به پیدایش پدیده فوق شوند که بایستی مد نظر قرار گیرند .
4 . رطوبت پدهای خنک کننده هم باید چک شود . این پدها بایستی به خواسته ایجاد سرمای مطلوب ، رطوبت کافی داشته باشند .
5 . در صورتی که سلول های پدها نشتی داشته باشند نیز با این رویداد مواجه خواهید شد . به این ترتیب ، مسئله فوق را نیز مد حیث قرار دهید .
6 . بطور کلی ، پیشنهاد می‌شود که از ورود هوای کافی به تالار اطمینان حاصل نمایید .

ناچیز بودن سرعت هوا در تالار رشد : 1 . از تلاش مناسب تسمه های هواکش ها اطمینان یابید .
2 . آلوده بودن هواکش ها و امکانات وابسته آن ها نیز قادر است سبب به پیدایش این اتفاق شود .
3 . از سوی دیگر ، وجود نقص‌ در ورودی یا این که خروجی هوا نیز میتواند به قلیل شدن سرعت هوای تالار منتج گردد .


برچسب: دستگاه جوجه کشی، ماشین جوجه کشی، خرید دستگاه جوجه کشی، خرید ماشین جوجه کشی،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ساعت: ۰۲:۰۸:۰۵ توسط:ت.ج موضوع: نظرات (0)

سندرم سوء جذب در جوجه های گوشتی

 سندرم سوء جذب یک بیماری عفونی است که دستگاه گوارش جوجه های گوشتی برنا و پرسرعت الرشد و همچنین گله های مامان را ذیل تأثیر قرار می دهد . طیوران تخم گذار نسبت به این بیماری حساس ترند، البته این بیماری در این نوع ار طیوران چهره نمی دهد و آنان فقط نوعی ناقل و میزبان واسط این بیماری محسوب می شوند .

ماشین جوجه کشی
نماد های کلینیکی سندرم MAS : گله های درگیر با بیماری، معمولاً آرم های تیپیک این سندرم را نشان می دهند به طوری که معمولاً در روز دهم یا این که حتی در سنین کمتر، تأخیر شدید رشد طیوران مشاهده می شود و بسته به عکس العمل طیوران به بیماری، وزن و مقدار پرورش آن‌ها گوناگون بوده و گله دوچندان غیر یکنواخت خواهد بود . در شرای در داخل گله حذف طیوران ضعیف انجام نگیرد، جوجه های با وزن زیاد پایین و کوچک (سندرم توقف رویش = کوتولگی ) در کنار پرندگان نرمال، حتی تا هفته های پنجم و ششم عصر پرورشی، در درون گله باقی می مثل . پرندگان مزبور ممکن است ۱۵۰-۱۲۰ گرم وزن داشته باشند و در راستی میزان رویش آن ها پس از تفریخ از تخم بسیار ناچیز بوده میباشد . در این پرندگان پرورش پرها به تأخیر افتاده و لبریز های رخته گردیده ناحیه سر، جایگزین نمی شوند و در سود رنگ قسمت سر زرد باقی می ماند . در این پرنده ها رشد پرهای پروازی نامنظم بوده، به طوری که بعضا پرها رویش قلیل و برخی پرورش زیاد دارند، در فیض ظاهر پرنده بصورت هلیکوپتر یا این که چتر خواهد بود . با وجود این‌که رشد پرنده متوقف می شود اما رشد ناحیه انتهایی نوک کماکان ادامه داشته و ظاهر پرنده به فیس with-like در می آید .مدفوع پرندگان به صورت مایع مخاطی و دربردارنده ذرات هضم نشده طعام بویژه ذرت می باشد . زمانی طعام دربردارنده ذرت رنگ زرد یا این که پیگمان های زرد رنگ رنگ باشد، مدفوع به صورت مخاط نارنجی رنگی که با مایع بی رنگ مخلوط شده، ظواهر می شود . وجود رسوبات کوچک و تعالی در مدفوع به رنگ رنگ زرد و به صورت جزیره های کوچک بر روی بستر، در تشخیص این بیماری یاری می کند .در اثر عدم جذب این پیگمان های غیر مغذی (کارتنوئید ها) همیشه ساق پا و لاشه پرندگان، رنگ پریده می باشد (سندرم Pale-bird) . برخی از طیوران به علت عدم مصرف ویتامین E ، در گیر بیماری آنسفالومالاسیا می شوند . در سندرم MAS در اثر ترد و شکننده شدن استخوان ها در ارتفاع زمان رویش پرنده ها در گیر ضعف پا و معضلات حرکتی می شوند و در حین فعالیت آوری جنازه ها در کشتار گاه، شکاف هایی در حوزه‌ انتهای استخوان ران مشاهده می شود . به علت خون‌ریزی شدید، معمولاً جنازه های طیوران حذف می شوند . ناهنجاری های استخوانی دربرگیرنده ریکتز (بافت استخوانی به اندازه کافی جان دار میباشد اما، کار کلسیفاید یا این که آهکی شدن بصورت کافی چهره نمی پذیرد) و استئوپروزیس (عمل کلسیفاید انجام می شود البته اندازه بافت استخوانی ناچیز می باشد)می باشد . پس از حدود ۳ هفته پرنده ها همانند یک گله سالم، استارت به رویش می نمایند . اما این ارتقا رشد، فقدان های پیشین را نمی تواند جبران نماید و انتهای زمان پرورشی وزن ذیل پرندگان، غیر یکنواختی گله، ضریب تبدیل غذایی بالا و متعاقب آن کاهش فیض اقتصادی رخ می دهد .
نشانه
های کالبد شکافی : رنگ پریدگی و تورم شدید روده ها در اثر تجمع مخاط آبکی و غذای هضم نشده، دیده می شود و جنازه پرندگان زرد رنگ رنگ می باشد و قسمت اعظم بافت ناحیه انتهایی استخوان درشت نی غیر کلسیفاید می باشد .معمولاً میزان غده تیموس خیلی کوچک گردیده و تخلیه شدید لمفوسیت ها در آن مشاهده می شود . سرم و پلاسمای این پرنده ها کمرنگ خیس از وضعیت ارگانیک می‌باشد . تورم پیش معده در بعضا موارد مشاهده می شود .نقص‌ در سعی روده ها که در سن ۷ تا ۱۰ روزگی چهره می دهد در اثر ارزیابی غدد لیبرکون ( این غدد آنزیم های موضوع نیاز جهت هضم غذا را تولید می نمایند ) می باشد . در آنالیز های میکروسکوپی بافت روده، هیچ تغییری مشاهده نمی شود و روده ها سالم به لحاظ می برسد . در اثر مشکل کار هضم در روده در راستی سوء هضم ایجاد می شود . در بعضا موردها در اثر بیماری MAS آتروفی پانکراس چهره می دهد به طوری که سلول های پانکراس به بافت همبند تبدیل می شوند (فیبروز) همینطور مجرای پانکراس مسدود می شود . در اثر انسداد، آتروفی و فیبروزه شدن پانکراس، ایجاد آنزیم های لازم جهت هضم مواد غذایی بوسیله پانکراس و ترشح آنان به مجرای روده متوقف می شود .
سوء
جذب : مشکل در سعی روده باعث به عدم جذب چربی ها و ویتامین محلول در چربی A ، D و E و کارتنوئید های می گردد و پس از ۲ تا ۳ هفته غلظت این مواد در خون و کبد دوچندان کم می شود . کار آنزیم آلکالین فسفات (ALP) در خون ارتقاء می یابد . همینطور مصرف انرژی طعام در پرندگان سرگرم با MAS در مقایسه با طیوران سلامت به طور قابل ملاحظه ای تحت می باشد . ولی هیچ اختلالی در جذب مواد معدنی صورت نمی دهد .
عوامل
بیماری و سرعت شیوع بیماری : برهان (یا عوامل) بیماری معمولاً از شیوه مدفوع حیوان آلوده و کثیف به محیط دفع می شود و سایر پرندگان با میل کردن این مدفوع به این بیماری دچار می شوند، لذا بیماری سریعاً در داخل گله به طور افقی انتشار می یابد . تحقیقات نشان می دهد که در سن ۱ تا ۲ روزگی با برهان بیماری آلوده شده اند به طور کامل به MAS در گیر می شوند، این فرمان نشان می دهد که انتقال عمودی بیماری از گله مامان به جوجه های گوشتی نیز امکانپذیر میباشد . البته یک دلیل علمی برای ثابت این امر وجود ندارد و وقوع آن عمده تصادفی بوده است . چک های تجربی نشان می دهد که جوجه های گوشتی ایجاد شده از گله های مادر برنا (کمتر از ۳۰ هفتگی) در مقایسه با گله های مسن (بالاتر از ۳۰ هفتگی) نسبت به MAS حیاتی ترند .عامل بیماری از طریق مدفوع در محیط پخش شده و از طریق هوا انتشار می یابد . تا به حالا در کل عالم هیچ ویروس یا این که باکتری که مسبب این بیماری باشد، شناسایی نشده است و در حقیقت برهان بیماری ناشناخته است، اما در اکثر زمان ها پژوهش ها رئوویروس و آدنوویروس ها به عنوان عامل ها محرک این بیماری شناخته گردیده اند . به طوری که حتی واکسیناسیون گله های مامان با واکسن های کشته رئوویروس، جهت در اختیار گرفتن بیماری سفارش گردیده می باشد .
در دست گرفتن
بیماری انجام واکسیناسیون بر برعلیه این بیماری ممکن نمی‌باشد البته با پاک سازی و ضدعفونی بدون نقص سالن های پرورشی می توانایی شدت بیماری را در گله کاهش داد . محدودیت غذایی و استعمال از جیره غذایی با انرژی پایین در هفته اولیه عصر پرورشی که احتمال وقوع بیماری دوچندان بالاست، در پیشگیری از MAS سفارش می شود . چربی هایی که کیفیت پایینی دارا‌هستند موجب افزایش احتمال ابتلا به MAS می شوند، لذا باید از چربی هایی با کیفیت خوب در جیره غذایی استعمال نمود . همچنین به خواسته پیشگیری از MAS بایستی انرژی جیره را به جای چربی از کربوهیدرات ها (غلات) تأمین نمود . توصیه می شود در فارم هایی که این بیماری شایع باشد، جوجه های گوشتی ساخت شده از گله های مادر با سن کمتر از ۳۰ هفتگی ، رویش داده نشود .


برچسب: دستگاه جوجه کشی، ماشین جوجه کشی، خرید دستگاه جوجه کشی، خرید ماشین جوجه کشی،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ساعت: ۰۳:۱۶:۵۰ توسط:ت.ج موضوع: نظرات (0)

احتیاجات غذائی طیور تخمگذار

املاح مایحتاج برای مرغ‌های تخمی 
کلسیم و فسفر: کلسیم مورد نیاز مرغ‌های تخمی زیاد بسیار می باشد چون مقادیر زیادی از آن بایستی صرف ساختن پوسته تخم‌مرغ گردد . همچنین کلسیم در خاصیت جوجه درآوری تخم‌مرغ تأثیر فراوانی دارد . در زمینه میزان فسفر مطالعات فراوانی نشده ولی نشان داده شده می‌باشد که استفاده اندازه دوچندان فسفر در فرمول غذائی سبب افزایش استفاده از کلسیم در مرغ‌ها می‌شود . از این‌رو در فرمول غذائی طیور باید مقدار کلسیم و فسفر با هم مورد در دست گرفتن قرار گیرند .

ماشین جوجه کشی
یک مرغ معمولی که در حدود ۲۰۰ تخم‌مرغ سالیانه می‌گذارد ۴۰۰ گرم کلسیم مجموعاً برای ساختن آنان به‌کار می‌برد این میزان در حدود ۱۳-۱۵ برابر عمده از میزان کلسیمی میباشد که در درون تن وی وجود دارد . اگر جیره غذائی دارای فقدان کلسیم باشد مرغ فقط می‌تواند برای ۳-۵ تخم‌مرغ از کلسیم تن خود را صرف نماید بعد از آن تخمگذاری پائین می‌آید و حتی قطع می‌گردد . از این‌رو وجود اندازه حتمی کلسیم در جیره غذائی ضرورت اساسی داراست .
آزمایشات
متعدد نشان داده میباشد که میزان مناسب کلسیم در جیره غذائی بستگی به کارداران زیر دارد: ۱ . تعداد تخم‌مرغی که توسط مرغ گذاشته می‌شود .
۲ . مقدار غذائی که خورده می‌شود .
۳ . فسفر موجود در جیره غذائی .
برای تأمین کلسیم معمولاً مواد حاوی کلسیم را به فرمول غذائی اضافی می‌کنند و مقداری از آن را به‌صورت سنگ‌ریزه یا صدف و سنگ‌های آهکی به‌طور آزاد در اختیار مرغ‌ها می‌گذارند .
در‌صورتی‌که فرمول غذائی دارای مقدار کافی فسفر نیست در چنین مواقعی بایستی از پودر استخوان و دی‌فلورینات فسفات (Defluorinate Phosphat) و مواد دیگر حاوی فسفر نظیر دی‌کلسیم و منوکلسیم فسفات استعمال نمود و فقدان آن را تأمین کرد .
-
سدیم و کلر: مقدار نمک طعام برای مرغ‌های تخمی شبیه مقداری میباشد که برای جوجه‌ها در نظر گرفته می‌شود . معمولاً مناسب‌ترین درصد نمک طعام برای مرغ‌های تخمی در میان ۲۵/۰-۴/۰ یا حد متوسط ۰/۳ درصد می‌باشد .
-
منگنز: مقدار احتیاج مرغان تخمگذار به منگنز ۱۵ میلی‌گرم در هر پوند یا این که ۳۳ قسمت در هر میلیون است . ولی مطالعات نو نشان داده است در فرمول‌هائی که انرژی آن‌ها زیاد می باشد مقدار ۱۵ قسمت در هر میلیون کافی می‌باشد .
-
املاح دیگر: وجود ۱-۵ قسمت ید در هر میلیون قسمت جیره غذائی کافی است . ارتقا آهن و مس و پتاسیم به جیره غذائی ضروری می باشد معمولاً برای تأمین املاح غیرضروری طیور از بیشتر نمودن مکمل‌های تجارتی با فرمول خاصی که در بازار وجود داراست به کار گیری می‌شود .
اسیدهای
آمینه‌ میزان
اسیدآمینه‌های ضروری برای مرغ‌های تخمگذار میزان کلی پروتئین در جیره غذائی طیور کلیدی نیست بلکه اندازه اسیدآمینه ضروری جیره غذائی نیز غایت اهمیت را داراست . در حالت آب و هوائی معتدل برای یک مرغ تخمی که تولید میانگین داراست . در مبنا ۱۰۰ گرم غذای موضوع احتیاج نژاد لکهورن سپید مقدار اسیدآمینه ضروری جیره غذائی نباید از درصد پایین کمتر باشد .
جدول
میزان اسیدآمینه ضروری جیره غذائی مرغ‌های تخمگذار مدل
اسیدآمینه درصد کل طعام ایزولوسین
۰/۵۸ آرژنین
۰/۵ لوسین
۰/۴۶ لیزین
۰/۵۲ ترونین
۰/۳۵ متی‌یونین
۰/۳ والین
۰/۵۶ سیستین
۰/۱۹ هیستیدین
۰/۱۶ تریپتوفان
۰/۱۸ تیروزین
۰/۳۶ گلیسین
----- جدول فوق به‌خوبی نشان می‌دهد که چرا توأم کردن پروتئین‌های گیاهی نظیر سوژا و دانه‌های روغنی و پروتئین‌های حیوانی نظیر پودر ماهی و گوشت و شیر در جیره غذائی طیور سبب ساز ازدیاد تخمگذاری می‌شود . زیرا با توأم کردن این مواد می‌توان مقدار کافی اسیدآمینه ضروری را در جیره غذائی تأمین نمود . هر چند دانه‌ها نیز دارای اندازه کمی از اسید آمینه‌های فوق می‌باشند مع‌هذا به تنهائی کفاف احتیاجات ضروری مرغ را نمی‌کند . از این‌رو استفاده از منابع متفاوت حیوانی و گیاهی برای تأمین پروتئین کافی و تعادل اسیدآمینه‌ها در فرمول غذائی طیور ضرورت دارد .
اندازه اسیدآمینه ضروری زمینه احتیاج طیور بسته به موقعیت آب و هوا و همینطور درصد تخمگذاری تغییر و تحول می‌کند از این‌رو با اعتنا به این دو قضیه طبق مطالعاتی که اخیراً در راس بررسی‌های تغذیه طیور در کالیفرنیا انجام گرفته می‌باشد مقدار اسیدآمینه جیره غذائی را می‌توان نسبت به اندازه درصد تخمگذاری و همچنین آب و هوا به ترتیب جدول تحت تغییر و تحول بخشید .
از
لحاظ تغییراتی که در خوراک بسته به فصل داده می‌شد میزان انرژی متابولیزم (کیلوکالری در پوند غذا) با درصدهای اسیدآمینه ذکر گردیده به قرار ذیل می‌باشد: - وقتی که ۹۰ درصد تخمگذاری انجام می‌گیرد، در زمستان ۱۳۴۰ و در تابستان ۱۲۱۰ کیلوکالری .
- وقتی که ۸۰ درصد تخمگذاری انجام می‌گیرد، در فصل زمستان ۱۳۲۰ و در فصل‌تابستان ۱۱۹۰ کیلوکالری .
- وقتی که ۷۰ درصد تخمگذاری انجام می‌گیرد، در زمستان ۱۳۰۰ و در فصل‌تابستان ۱۱۷۰ کیلوکالری .
جدول
درصد اسیدآمینه قابل هضم موضوع احتیاج نسبت به درصد تخمگذاری در فصول مختلف
جور
اسیدآمینه ۹۰ ۸۰ ۷۰ آرژنین
۰/۵۹ ۰/۵۳ ۰/۴۷ لیزین
۰/۴۸ ۰/۴۳ ۰/۳۸ تریپتوفان
۰/۱۲ ۰/۱۱ ۰/۱۰ متیونین
۰/۳۰ ۰/۲۷ ۰/۲۴ سیستین
۰/۲۰ ۰/۱۸ ۰/۱۶ ترئونین
۰/۴۲ ۰/۳۸ ۰/۳۴ لوسین
۰/۷۶ ۰/۶۸ ۰/۶ ایزولوسین
۰/۵۴ ۰/۴۸ ۰/۴۲ والین
۰/۵۶ ۰/۵۰ ۰/۴۴ هیستیدین
۰/۱۶ ۰/۱۴ ۰/۱۲ پروتئین

میزان
پروتئین برای مرغ‌های تخمی

جدول مقادیر پروتئین قضیه احتیاج مرغ تخمی ◊ جدول مقدار احتیاجات پروتئینی مرغ‌های تخمی بسته به اندازه تخمگذاری طبق مطالعات C .F .Peterson
◊ جدول مقدار تقریبی پروتئین مورد احتیاج روزمره مرغ‌های تخمی طبق مطالعات F .W .Hill
در دیویس کالیفرنیا مرغ‌ها معمولاً دارای ظرفیت محدودی برای ذخیره کردن پروتئین در بدن هستند . از این‌رو جیره غذائی آنها می بایست از نظر پروتئین غنی و کافی باشد .
به‌طور کلی در موقع گزینش درصد پروتئین برای مرغ‌های تخمی می بایست دست اندرکاران ذیل را درنظر گرفت: ۱ . جایگاه حرارت محیطی .
۲ . چگونگی حالت سلامتی مرغان .
۳ . میزان مصرف طعام .
۴ . منابع پروتئین جیره غذائی .
۵ . انرژی جیره غذائی .
۶ . سن مرغ .
۷ . مقدار درصد تخمگذاری .
جایگاه حرارت محفظه در میزان پروتئین غذای طیور تخمی تأثیر داراست . هرچه حرارت محیطی بالا می‌رود و یا انرژی جیره غذائی بیشتر گردد . مصرف غذا کاهش می‌یابد علت این میباشد که از لحاظ فیزیولوژیکی مرغ تا زمانی که احتیاجات وی از نظر انرژی تأمین نشده از خوردن طعام دست نمی‌کشد . لذا در حالتی که هوا گرم باشد زیرا اندازه انرژی موضوع احتیاج حیوان قلیل میباشد لذا مرغ غذای کمتری می‌خورد چون در اندازه غذای خورد گردیده مقدار کافی پروتئین و سایر مواد غذائی جان دار نمی باشد لذا احتیاجات مرغ کاملاً تأمین نشده و میزان مال کاهش می‌یابد . از این‌رو در هوای گرم می بایست میزان پروتئین را ارتقاء اعطا کرد .
طبق مطالعات انجام گردیده در آب و هوای معمولی در میان مصرف غذای روزمره ۱۰۰ مرغ در فصل فصل‌تابستان و فصل زمستان اختلافاتی در حدود ۸۲/۲ کیلوگرم وجود داراست . در محیط‌هائی که حدود حرارت در تابستان و زمستان فراوان میباشد این اختلاف از این اندازه نیز بخش اعظم می باشد .
در صورتی‌که به میزان پروتئین دریافتی حیوان در فصول مختلف اعتنا گردد دیده می‌شود که در رخ به کار گیری از جیره‌ها با ۱۶ درصد پروتئین میزان پروتئین دریافتی هر مرغ در فصل فصل‌زمستان ۲/۱۸ گرم در فصل فصل تابستان ۵/۱۵ گرم در روز بوده است . این شواهد لزوم دقت به تراکم مواد غذائی جیره و رابطه آن را با میزان مصرف غذای طیور شفاف می‌سازد .
حالت سلامتی مرغ‌های تخمی نیز در چگونگی جذب مواد غذائی و بالاخره در اندازه محصول مؤثر میباشد زیرا در صورتی‌که حیوان دچار ناراحتی خفیف یا شدید باشد . زیرا دستگاه گوارش اعمال خویش را به نحو احسن نمی‌تواند انجام دهد . از این‌رو از غذای خورده گردیده مقدار کمتری جذب شده در سود حیوان حتی از جیره متعادل هم نمی‌تواند به‌خوبی استعمال کند و میزان حتمی پروتئین را اخذ دارد . بیماری کوکسیدیوز را می‌توان به‌عنوان شاهد تعیین کرد . در این بیماری به علت مصدوم بودن جدار روده‌ها عمل جذب به‌خوبی انجام نمی‌گیرد . در فیض مواد غذائی به‌خوبی جذب نمی‌شود و مقدار ایجاد کاهش می‌یابد از این‌رو چنین مواقعی بایستی علاوه بر معالجه بیماری جیره غذائی را هم از نظر مواد غذائی و پروتئین غنی‌تر سازیم .
اندازه غذا از لحاظ اندازه درصد پروتئین جیره غذائی طیور در خور اهمیت میباشد مثلاً در صورتیکه یک مرغ روزمره ۱۰۰ گرم غذا بخورد و روزمره ۱۷ گرم پروتئین احتیاج داشته باشد بایستی میزان درصد پروتئین جیره ۱۷ درصد باشد . ولی در حالتی که حیوان مثلاً روزمره ۹۰ گرم غذا بخورد اتیاجات او از حیث پروتئین و اسید آمینه تأمین نخواهد شد . به عکس درصورتی که اندازه انرژی جیره به میزانی باشد که حیوان روزمره ۱۱۰ گرم طعام بخورد حیوان مقداری اضافی بر احتیاج خویش پروتئین دریافت داشته می باشد .
منابع پروتئین جیره غذائی نیز از حیث تعیین فرمول غذائی زیاد حیاتی می باشد . گزینش پروتئین باید از حیث اندازه اسید آمینه‌های ضروری آن انجام گیرد . زیرا بعضی از مواد غذائی که از حیث شیمیائی مقدار درصد پروتئین آن بالا هست در‌صورتی‌که به جیره غذائی اضافه شوند حیوان حاذق نمی‌باشد که حداکثر به کار گیری از اسیدآمینه‌های ماده مزبور ببرد . به‌عنوان نمونه می‌توان پودر پر، پودر خون و پودر مو را نام پیروزی . در صورت به کارگیری از این مواد واجب هست با اضافه نمودن اسید آمینه‌های مصنوعی جیره غذائی را متعادل تولید . از لحاظ سن هرچه مرغ مسن‌تر می‌شود احتیاج به اندازه کمتری پروتئین دارد .
در موضوع اثر انرژی ذخیره غذائی آزمایشاتی در دانش گاه کرنل آمریکا انجام شده میباشد نتایج حاصله نشان داده است که وقتی انرژی جیره بالا می‌رود به همان نسبت اندازه مصرف خوراک تقلیل می‌یابد . براین اساس می بایست به اندازه انرژی خوراک و نسبت آن به پروتئین اعتنا زیادی مبذول داشت . در ضمن می بایست توجه کرد که اندازه انرژی طعام با حرارت محیطی باید تغییر و تحول نماید از این‌رو هنگام تنظیم جیره بایستی به این مورد دقت داشت .
علاوه بر دست اندرکاران ذکر شده مهم ترین عاملی که از حیث مقدار و میزان پروتئین در جیره غذائی طیور بایستی مسئله توجه و اعتنا قرار گیرد اندازه درصد تخمگذاری میباشد .
طبق آزمایشات انجام گردیده در یک تخم‌مرغ معمولی به وزن ۷/۵۶ گرم کمی اکثر از ۷ گرم پروتئین وجود داراست . همین تحقیقات نشان داده میباشد که برای ساخت این تخم‌مرغ احتیاج به ۵/۱۰-۵/۱۲ گرم پروتئین قابل جذب هست از این‌رو در فرمول غذائی می بایست ۵/۱۲-۱۵ گرم مواد پروتئینی با کیفیت خوب وجود داشته باشد . مرغ‌ها معمولاً دارای ظرفیت محدودی برای ذخیره پروتئین‌ها هستند از این‌رو فرمول غذائی آن ها بایستی از نظر پروتئینی غنی و کافی باشد .
طبق مطالعاتی که در آمریکا صورت گرفته هست یک مرغ جوان تخمگذار از نژاد لکهورن که سالیانه ۲۰۰ تخم می‌گذارد دست‌کم به ۹۲ گرم غذای روزانه احتیاج داراست . در نژاد رودآیلندرد این میزان به ۱۱۰ گرم می‌رسد . برحسب اندازه غذائی که نژاد لکهورن سپید می‌خورد مقدار پروتئین روزانه فرمول غذائی بایستی ۵/۱۳-۱۶ درصد با کیفیت مرغوب باشد . در نژاد رودآیلندرد که تخم کمتری می‌گذارد این مقدار ۵/۱۲-۵/۱۳ درصد می‌رسد .
مطالعات انجام شده نشان داده هست یک مرغ با جیره‌ای حاوی ۱۲-۱۳ درصد پروتئین ممکن می‌باشد تعدادی تخم‌مرغ ساخت نماید ولی به‌طور کلی در شرای اندازه پروتئین به ۱۴-۱۵ درصد رسانده شود مناسب‌تر میباشد به‌طورکلی مقدار بخش اعظم از ۱۵ درصد در نژادهای تخمی سبک وزن به کار می‌رود .
از نظر عملی معمولاً برای مرغ‌های تخمی بایستی جیره‌هائی به عمل موفقیت که دارای ۱۵ درصد پروتئین با کیفیت مناسب باشد . این در صورتی است که تمام غذا به‌صورت آردی مصرف گردد . چنانچه آرد و دانه توأماً داده شود بایستی پروتئین خوراک آردی به ۲۰-۳۰ درصد برسد .
طبق مطالعاتی که C .F .Petersen در ایالات متحده انجام داده میباشد مقدار پروتئین جیره غذائی را می‌توان بسته به میزان درصد تخمگذاری مشخص و معلوم کرد . جدول تحت نتایج این پژوهش ها را نشان می‌دهد .
مقدار احتیاجات پروتئینی مرغ‌های تخمی بسته به مقدار تخمگذاری طبق مطالعات C .F .Peterson

میزان
فرآورده سن تقریبی پروتئین موضوع احتیاج روزمره مرغ سطح
۱ در حداکثر ساخت (۸۰-۹۰) درصد ۲۲-۴۰ هفتگی ۱۸ گرم مرحله
۲ در حد میانگین (۶۵-۷۰) درصد ۴۰-۶۰ گرم ۱۶ گرم تراز
۳ در حداقل ایجاد (۶۵ درصد و کمتر) ۶۰-۸۰ درصد ۱۵ گرم
طبق مطالعات F .W .Hill در دانشکده دیویس کالیفرنیا ایالات متحده اندازه تقریبی پروتئین مورد احتیاج روزمره مرغ‌های تخمی باتوجه به ازدیاد وزن روزانه طبق جدول ذیل می‌باشد .
اندازه تقریبی پروتئین مسئله احتیاج روزانه مرغ‌های تخمی طبق مطالعات F .W .Hill
در دیویس کالیفرنیا
اندازه
فرآورده تخم‌مرغ ازدیاد وزن پروتئین زمینه احتیاج ۹۰
۲ ۲۰ گرم ۸۰
۲ ۱۸ گرم ۷۰
۱ ۱۵/۵ گرم ۶۰
۰ ۱۳ گرم ۵۰
۰ ۱۱ گرم -
۰ ۳/۵ گرم
مطالعات بیولوژیکی که انجام شده میباشد نشان داده هست که ۲۰ گرم پروتئینی که روزانه بوسیله مرغ تخمی خورده می‌شود به مصارف تحت می‌رسد .
احتیاجات غذائی طیور تخمگذار از لحاظ کمیت مشابه احتیاجات غذائی جوجه‌ها است ولی از لحاظ میزان و کمیت با آن متفاوت هست . این تغییر و تحول کمیتی به‌خصوص در مرغ‌هائی که تخم آنان برای جوجه‌کشی به‌کار می‌رود بایستی موضوع بیشتری قرار گیرد . زیرا در غیراین صورت مقدار باروری و جوجه درآوری کاهش می‌یابد .
میزان
موادی که موضوع احتیاج هست به قرار تحت می‌باشد: - مقدار پروتئین مورد نیاز .
- میزان اسیدآمینه‌های ضروری .
- املاح ما یحتاج .


برچسب: دستگاه جوجه کشی، ماشین جوجه کشی، خرید دستگاه جوجه کشی، خرید ماشین جوجه کشی،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ساعت: ۱۱:۲۵:۳۸ توسط:ت.ج موضوع: نظرات (0)

انتخاب پرنده ها نر در تلقیح تصنعی بوقلمون

 بوقلمون نر و ماده .از سال 1863 هنگامی که ابراهام لینکلن برای او‌لین بار آخرین پنج روز شنبه نوامبر را بصورت قانونی به عنوان روز شکر گزاری اعلام کرد نام این پای کوبی مدام مترادف و هم معنی با بوقلمون بوده میباشد . در سالهای اخیر علاوه بر بوقلمون، موارد دیگری هم به این جشن و پای کوبی بیشتر گردیده است، مانند: جمع شدن خاندان به دور هم، مسافرت، بازیهای فوتبال و ولی پس مانده های غذا، اما با این که در طول این سالها تغییرات در منوی این جشن تقریبا ناچیز بوده است، چه‌طور موضوع دارای اهمیت (بوقلمون) بطور چشمگیری تغییر و تحول کرده هست .

ماشین جوجه کشی
در پیشین مهاجرین برای شکار کردن بوقلمون ها ناچار به کمین کردن در محل گذر حیوانات وحشی بودند البته امروزه با بکار گیری فناوری های نوین، محصول ها بوقلمون بطور قابل ملاحظه ای افزایش یافته میباشد به دسته ای که رویش دهندگان بوقلمون بتوانند حدود 7/4 میلیارد پوند بوقلمون، یعنی حدود 18 پوند برای مصرف سالیانه هر نفر از مصرف کنندگان آمریکایی، تولید نمایند .
در هم اکنون حاضر یکی از مراکزی که پژوهش ها بسیاری را در خصوص بوقلمون های صنعتی انجام می دهد، مرکز تحقیقاتی در Beltsvile مریلند می باشد که بخش اعظم کار محققین این راس بر بهبود تولید ها بوقلمون تمرکز داراست .
در راءس تحقیقاتی ARS در Beltsvile مریلند (محل ولادت بوقلمون های تاریخی سپید کوچک Beltsvile ) محققین در حالا یافتن راه کارهائی جهت کمک به تولیدکنندگان برای رویاروئی با چالشهای پرورشی و پشت رمز گذاردن آنها می باشند . تحقیقات این مرکز بخش اعظم بر روی راه های افزایش تولید و کاهش مشکل‌ها پیش روی پرورش دهندگان تجاری بوقلمون مانند: مشکل‌ها مربوط به باروری و تولید تخم متمرکز هست .
امروزه یک عدد از مشکلات دارای اهمیت صنعت رویش بوقلمون در دستور جفتگیری این پرنده ها است . بوقلمون های امروزی شباهت چندانی به اجداد نخستین خویش و یا این که حتی بوقلمون های زمان نزاع جهانی دوم ندارند .با پیشرفت در علم ژنتیک و انجام اصلاحات ژنتیکی بر روی بوقلمون های صنعتی، امروزه جنس نر این پرنده در بازه بلوغ حدود 85 پوند وزن پیدا می نماید در حالیکه محصول ماده آن در سن آمادگی برای تخمگذاری صرفا در حدود 20 پوند وزن دارااست و این تفاوت فاحش در میزان و وزن تن جفتگیری طبیعی را ایراد می سازد .
عدم تعادل در وزن دو فرآورده و وجود سینه پهن موجب اقتدار باروری ناچیز در بوقلمونها و پیدایش خسارت به مزارع گردیده میباشد که همین فرمان سبب ساز سرعت یافتن تحقیقات جهت کامل شدن روشهای انجام کار لقاح تصنعی در صنعت پرورش بوقلمون های تجاری شد .
مدیر فنی هچری تارهیل در رفورد کارولینای شمالی می گوید: ما به طور معمول در هر دوره حدود 80000 تا 100000 بوقلمون ماده داریم که بصورت تصنعی و مصنوعی تلقیح گردیده اند و جهت تامین اسپرم مورد نیاز از هزاران بوقلمون نر برای این مراد به کار گیری می کنیم . همینطور در تمامی حالا ما از آزمایشات معدودی جهت تعیین معمولی و یا غیر معمولی بودن جنین به کار گیری می کنیم ولی بایستی اذعان داشت که این امر زیاد طاقت فرسا می باشد .
ترقی
علمی صنعت پرورش بوقلمون در 6 دهه گذشته محلولهای نو مراقبت اسپرم، به مزرعه داران این امکان را می دهد که اسپرمهای گرفته شده را تا 24 ساعت پس از اسپرم گیری مراقبت کنند سوای آنکه به امکان باروری آن‌ها آسیبی وارد شود .در دهه 1930 ویلیام بارو و جوزف کوئین رویکرد هائی را برای عده آوری اسپرم و انجام عمل تلقیح تصنعی و مصنوعی در طیور ارائه کردند که امروزه هم این روشها با اندکی تغییر‌و تحول زمینه به کارگیری قرار می گیرند .
مطمئنا تلقیح تصنعی در صنعت بوقلمون یک منش فراوان خوب برای ساخت تخمهای بارور می باشد و در محصولات تازه تقریباً همه ماده ها بصورت تصنعی و مصنوعی تلقیح می شوند به مدل ای که می توان اذعان کرد 100% از نزدیک به 300 میلیون قطعه بوقلمونی که به طور سالیانه برای مصرف داخلی ایالات متحده ایجاد می شوند حاصل تلقیح مصنوعی می باشند .
به گفته یکی از محققین، تلقیح مصنوعی در بوقلمون بطور قابل مراعات ای موثرتر از جفت گیری ارگانیک می باشد بعلاوه این‌که با لقاح تصنعی و مصنوعی نیاز به مراقبت بوقلمونهای های نر کمتری برای ساخت تخم های بارور می باشد و نسبت ضروری بوقلمون نر به ماده از 1 به 10 در خط مش جفت گیری طبیعی به حدود 1 به 30 در منش لقاح تصنعی و مصنوعی کاهش می یابد . برخلاف سیستم های ساخت مثلی بکار گرفته گردیده در دیگر حیوان‌ها (به تیتر نمونه گاوهای شیری) که تعیین گاوهای نر ممتاز و تلقیح تصنعی و مصنوعی به خوبی در انها انجام می شود، نظارت ویژگی ها بوقلمونهای نر در صنعت رویش بوقلمون صرفا به چک ظاهری از جمله:رنگ، حجم و غلظت اسپرم محدود شده است و در حالیکه بضاعت و توان گزینش دقیق پتانسیل و همت نرها می تواند تاثیرات چشمگیری در پیشرفت روشهای دارای ارتباط با تولید نسل داشته باشد اما با اینحال ارزش و پتانسیلهای روشهای تشخیص و تعیین پرنده ها نری که می توانند فرزندان بیشتری را ساخت کنند هنوز به خیر ادراک نشده می‌باشد .
البته هنوز نارسائی هائی در روشهای شناسائی و گزینش بوقلمون های نر بارور وجود داراست و تاکنون هیچ مدل رویه و آزمایشی قابل اعتمادی برای چک پر سرعت اسپرمها و میزان باروری آنان که بتوان به فیس روزمره در فارمهای تجاری موضوع استعمال قرار بخشید وجود ندارد .
ولی مبنا این آزمایشات و روشها چیز جدیدی نیست اما محققان از این نظریه های سابق برای رسیدن به شیوه های نو برای مطالعه مقدار اقتدار جنبش و جنبندگی در جمعیت اسپرم هااستفاده می کنند .
با به کارگیری از مطالعات جدید، محققان به روشهای جدیدی دست پیدا کرده اند که می تواند برای شناسائی نرهای با قدرت باروری مضاعف از بقیه نرها مورد به کارگیری قرار گیرد . در گذشته اکثریت آزمایشهای چک منی، در جداسازی نرهای بارور از غیر بارورها موثرتر بوده و کارآئی جهت جداسازی و جایگاه بندی نرهای با باروری اثر گذار و بالا نداشتند در حالیکه آزمایشات جدید در هر دو زمینه فوق کارائی داشته و به کار گیری می گردند .
آزمایشات تازه می توانند موجب بهبود روشهای موءثر در جداسازی نرهای ممتاز گله گردند که نتیجه آن بدست آوردن تخمهای بارور بخش اعظم با استفاده از نرهای کمتر می باشد که در غایت کاهش در هزینه های ایجاد را به هم پا خواهد داشت .
در صدد می باشند تا با حمایت انجمن طیور آمریکا یافته های مطالعات مذکور را به رخ آزمایشی در صنعت رویش بوقلمون اجرا کنند .
از آنجاییکه تلقیح تصنعی و مصنوعی شامل عده آوری منی از همه بوقلمونهای نر یک گله می باشد، لذا تعیین یک ویژگی جهت شناسائی راحت و سریع اسپرمهای بارور می تواند بعنوان یک اهرم جهت انجام رئیس خوبتر و آسوده تر ساخت مانند در گله های بوقلمون بکار گرفته شود .
تست تازه ارزیابی حرکت اسپرم، ارزان، علمی و پر سرعت هست و به دستکم اطلاعات یا یادگرفتن یگانه برای انجام نیاز داشته و به آسانی در فارمهای تجاری هم قابل به کارگیری هست .
کارشناس در درحال حاضر آزمایش میکروسکوپی جهت گزینش باروری تخمها .
نرهایی با خصوصیت تکان پرسرعت اسپرم این امکان را همواره مراقبت می کنند و به گفته دیگر بوقلمون نری که دارای این ویژگی است در آینده نیز آنرا نگهداری کرده و می توان از قابلیت و امکان باروری مناسب اسپرم او در آتی هم مطمئن بود .
همینطور برای اینکه کارکشته به جور بندی بوقلمونهای نر عالی و بد باشیم، علاوه بر مطالب فوق درک کردن علت وچگونگی تفاوت اسپرمهای دو دسته بوقلمون هم موضوع اهمیت می باشد . چه بسا با فهمیدن این مطلب که کدام یک از ویژگیهای فیزیولوژیکی بر روی باروری موءثر می‌باشد می بضاعت و توان قابلیت و امکان باروری اسپرمهای گرفته شده از بوقلمون های نر دسته ضعیف را بهبود بخشید .
کارشناس در درحال حاضر انجام کار کندلینگ برای انتخاب نطفه داری تخم های بوقلمون .
آزمایشات میکروسکوپی به فیزیولوژیستها اذن می دهد تا بتوانند بارور بودن یک تخم نو نهاده گردیده را تشخیص دهند . بدین روش فیزیولوژیستها می توانند هر نوع حفره ایجاد شده به وسیله اسپرم در لایه سطحی بخش احاطه کننده زرده تخم را در منطقه بالائی برگه زاینده یا این که ژرمینال دیسک مشاهده کنند .
چگونگی
حرکت اسپرمها Donough و همکاران با استفاده از کامپیوتری دارنده برنامه محاسبه و تحلیل اسپرم، در زمینه خصوصیت های تکان اسپرم اطلاعاتی را بدست آورده اند . این سیستم اندازه و سرعت حرکت اسپرم در زیر میکروسکوپ را ردگیری و ثبت می کند . در این تراز و با به کارگیری از یک دستگاه کامپیوتر برای تصویب این داده ها می بضاعت و توان صدها اسپرم حاصله از یک بوقلمون را زمینه ردگیری و چک قرار بخشید . با این منش محققین میزان جنبندگی یک‌سری صد اسپرم حاصله از بوقلمون های متفاوت را مورد تست قرار دادند و دریافتند که پارامترهای وابسته به سرعت تکان اسپرم در بوقلمونهای مربوط به گروه ممتاز (رده بندی شده به وسیله تست سرعت اسپرم) در سطح بالاتری نسبت به بوقلمون های رده بندی گردیده در تیم ضعیف داشته اند . این پارامترها راهی میباشند برای اندازه گیری سرعت و مسیر حرکت اسپرم ها علاوه بر این‌که این مطالعات جهت ترقی در دستیابی به علت تفاوت در این ویژگیها می باشد . همچنین پژوهشگران همت بر اندازه گیری اندازه تاثیر افزودنیهایی همانند کافیین بر روی حرکت اسپرم در بوقلمون دارا هستند (همانطور که در دسته های دیگر هم دیده گردیده است) و برای این مراد اسپرم های حاصل از هر دو تیم بوقلمون ممتاز و ضعیف را به چهره غیروابسته در معرض این ماده قرار دادند . بطور عموم تصور می شود اسپرم همگی بوقلمونها به تعداد یکسانی فیض می دهند .ممکن می باشد بعضا بوقلمونها ساخت نسل بکنند البته برخی خیر و خوبی . براین اساس از نظر اقتصادی گزینش این که کدام اسپرمها بارور میباشند و ساخت نسل می کنند اهمیت متعددی داراست .
در یک تحقیق مرغها را با مخلوطی از منی یک سری بوقلمون نر تلقیح کرده و آن‌گاه جهت انتخاب منشاء پدری از شیوه مثال برداری DNA به کارگیری کردند . نتایج بدست آمده زیاد تعجب برانگیز بود .Donghue اظهار می داراست که در موقع استعمال از سیمن 7 تا 10 بوقلمون نر،تنها 1 تا 2 نر در ایجاد نسل دخیل بوده اند . احتمال دارد که برهان این مورد این مطلب باشد که جنبش اسپرم روی تعداد اسپرمها جانور در لوله های ذخیره اسپرم مرغ و نهایتاً ایجاد تخم های بارور تاثیر بگذارد . در‌صورتی‌که که این فرضیه اثبات شود تست جنبش اسپرم می تواند به تیتر یک راه و روش علمی معمولی برای محاسبه نر از لحاظ باروری به کارگیری شود .
از آنجا که بطور همگانی هر مرغ را با 200-300 میلیون اسپرم در هر هفته تلقیح می شوند و اکثریت اسپرمها از یک گله می باشند لذا چنانچه یک روش عملی برای گونه بندی کردن بوقلمونهای نر عالی از بد وجود داشته باشد می توانایی مقدار دز منی موضوع نیاز را کاهش داده و نرهای کمتری را محافظت نمود، به عبارت دیگر با تعیین نرها بر شالوده حرکت اسپرم و به کار گیری از این راه در برنامه های مدیر ایجاد مثلی مزارع می توان به سادگی و با بیرون کردن نرهایی که در تولید نسل دخالتی ندارند حدود 5 میلیون دلار در سال صرفه جوئی انجام بخشید .


برچسب: ماشین جوجه کشی،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۵ اسفند ۱۳۹۷ساعت: ۰۲:۱۷:۵۵ توسط:ت.ج موضوع: نظرات (0)

تهویه در جوجه کشی

 تهویه در کارخانجات جوجه‌کشی، از دست اندرکاران مهم در مدیریت جوجه‌کشی است ولی اکثر اوقات مورد اعتنا قرار نمی‌گیرد . با دقت به پیدایش نژادهای طیور مالامال جنس کنونی، سیستم‌های مرسوم تهویه تالار های مرغداری، کارائی واجب را ندارند . تا چندین سال پیش، نیمچه‌های گوشتی در بازه زمانی 45 روز به وزن 1/5 کیلوگرم می‌رسیدند البته هم اکنون این وزن را در 35 روز بدست میاورند .

ماشین جوجه کشی
رشد جنین از دوران تخم‌گذاری شروع می‌شود، لذا از هنگام چیدن تخم‌مرغ در دستگاه و از ساعت اول جوجه‌کشی نیاز به تهویه وجود دارد . تهویه در واقع در دسترس قراردادن هوای جدید با مرتبه حرارت و رطوبت معلوم برای جنین می‌باشد . نژادهای مالامال محصول گوشتی کنونی، برای رسیدن به وزن و ضریب تبدیل مناسب نیاز به سطح بالاتری از سوخت و ساز دارا هستند . لذا در این نوع نژادها، طبعاً جنین‌ها در برهه زمانی جوجه‌کشی حرارت و بخار آب و دی اکسید کربن بیشتری تولید می‌کنند .
تخم‌مرغ جوجه کشی 15 درصد از وزن خود را در زمان جوجه‌کشی بصورت بخار آب از دست داده و درصد دی اکسید کربن در کیسه هوایی از اندازه 25 درصد به 6 درصد ارتقاء یافته و اندازه اکسیژن از 20 درصد به 14 درصد کاهش می‌یابد، لذا سیستم تهویه جوجه‌کشی بایستی قوی به تأمین حجم زیادی از هوای جدید برای تأمین نیاز جنین‌ها باشد .
یک تخم‌مرغ از68 تا 70 درصد آب تشکیل گردیده هست و جنین در 21 روز مدت جوجه‌کشی با سود برداری از مواد مغذی تخم‌مرغ و مصرف کردن حدود 6 لیتر اکسیژن تقریباً 4/5 لیتر دی اکسید کربن و 11 لیتر بخار آب ایجاد می‌نماید که باید بوسیله تهویه از محفظه خارج شود، در غیر این فیس منجر اشکالاتی در کیفیت جوجه درآوری مانند طولانی شدن بازه جوجه‌کشی، ارتقا درصد جوجه‌های نوک زده اما از تخم خارج نشده، شکم و ناف خمیری ( button navels) و قرمزی ساق و زانو ( red hocks) می‌گردد .
تأمین میزان کافی حرارت، رطوبت و اکسیژن برای جوجه کشی حساس هست و در غیر این فیس کارایی دستگاههای جوجه‌کشی کاهش قابل ملاحظه‌ای خواهند یافت .


برچسب: ماشین جوجه کشی،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۳ اسفند ۱۳۹۷ساعت: ۱۰:۰۱:۱۰ توسط:ت.ج موضوع: نظرات (0)

طریقه رشد بلدرچین

 به عوارض بهداشتی و مدیریتی نیاز به ایجاد سالن های مستقل جهت پرورش مولدین بلدرچین ، جوجه ها و تاسیسات نیاز به تولید تالار های جداگانه می باشد و این واحدها را می توانایی بر اساس ظرفیت شان به فیس جدا از هم صحیح کرد . مناطق بادخیز ، ارتفاعات و کنار دریا محل های قابل قبولی برای رشد بلدرچین نمی‌باشند . مکان رشد بلدرچین را می توان به دو فیس رمز پوشیده و سر باز تولید .

ماشین جوجه کشی

رشد بلدرچین بر پایه برنامه و شیوه رویش به دو رویه باطن قفس و یا این که کف سالن انجام می گیرد . در صورتیکه رویکرد پرورش در کف سالن باشد از بستر استعمال می‌کنیم . در این خط مش طول بستر در فصل فصل‌تابستان 3 تا 5 سانتیمتر و در فصل فصل‌زمستان 5 تا 8 سانتیمتر هست و با کاه، تراشه نجاری، پوسته برنج و خاک اره پوشانده می شود . مرتبه حرارت مناسب در رشد بلدرچین بالغ مابین 21 تا 27 رتبه سانتی گراد می‌باشد . سیستم نگهداری در قفس در رویکرد رویش بلدرچین نیمچه گوشتی و تخمگذار انجام می گیرد . ابعاد قفسهای صنعتی دوچندان گوناگون است لذا با دقت به گنجایش مزرعه قفس زمینه نظر را تعیین می کنیم . قفسهای صنعتی به وسیله سازندگان داخلی ایجاد می شوند که برای مزارع با ظرفیت زیر و میانگین مناسب می باشد البته افرادی که قصد احداث مزارعی با ظرفیت بالا و یا این که قصد توسعه مزارع خود را دارا هستند باید جهت جلوگیری از ریسک در سرمایه گذاری برای تهیه و تنظیم قفسهای صنعتی به کارخانجات معتبر اقدام به خرید نمایند . زیرا سازندگان رشته ای تجهیزات رویش طیور با در لحاظ گرفتن تمامی استاندارد های ضروری و انجام تحقیقات مضاعف مبادرت به ایجاد قفسهائی با بعدها و میزان های استاندارد می کنند که همین امر باعث به ارتقاء درصد استفاده وری و قابلیت سرمایه گذاری مطمئن را به ارمغان میاورد .
از این رو پیداست ارتقاء استفاده وری در مزارع گران قدر رویش بلدرچین اگر چه در مقیاس عددی کم باشد البته در آن گاه ریالی بسیار قابل توجه می‌باشد . در این دسته از قفس بلدرچین که عمدتا در اندازه های ۴ و ۵ طبقه ساخت می‌شوند، تجهیزات ویژه ای جهت جمع آوری فضولات ، آبخوری و دانخوری خود کار و در بعضی نوع ها، مادر مصنوعی جهت تامین حرارت در هر طبقه نصب می‌گردد . همینطور در قفسهای پرورش طیوران مولد و تخمگذار، سینی هائی جهت عده آوری سریع و سهل و آسان تخم تعبیه می‌شود . قسمت تحتانی هر قفس با کف فلزی پوشانده می شود و فضولات عده شده یا این که بصورت اتوماتیک و یا بصورت دستی تخلیه می شوند . در قفس های تیپ کالیفرنیا، مدفوع طیور مستقیما به کف تالار ریخته و در آنجا توده میشود .
تخلیه مستمر فضولات ایجاد گردیده از لحاظ تهویه و تامین هوای پاکیزه درون تالار بسیار حتمی می‌باشد


برچسب: ماشین جوجه کشی،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۸ اسفند ۱۳۹۷ساعت: ۰۴:۵۵:۴۰ توسط:ت.ج موضوع: نظرات (0)

اثر شکل جیره و دمای سالن بر کاهش پیدایش سندرم آسیت در جوجه گوشتی

 سندرم آسیت یکی از مشکلات بدون شوخی طیوردر بخش اعظم نقاط دنیا ازجمله ایران می باشد و ضایعات اقتصادی ناشی از ‏آن درجوجه های گوشتی رو به ارتقا است . مطالعات وسیعی برای یافتن ادله عارضه و روش پرهیز از آن ‏در سراسر دنیا در هم اکنون انجام می باشد .ارزیابی های اخیر نشان داده میباشد که در وضعیت طبیعی هر عاملی که ‏موجب ارتقا کار های متابولیک جوجه های گوشتی شود، مسئله ساز پیدایش آسیت می باشد .

ماشین جوجه کشی

افزایش سرعت ‏رشد،کاهش سکو حرارت محیط،تغذیه با جیره های پر انرژی یا افزایش مصرف خوراک از شیوه تغذیه با جیره های ‏پلت گردیده از گزاره عواملی هستند که می توانند با بالا بردن عمل های متابولیک موجب بروز آسیت در طیور ‏گوشتی شوند .آنالیز ها نشان داده است که عامل ها محیطی مثل سوز و سرما و افزایش انرژی جیره موجب ارتقا ‏فعالیت های متابولیک از طرز بالا بردن اندازه نیاز به اکسیژن و در فیض آسیت می شود . جهت در دست گرفتن آسیت در ‏کوتاه برهه زمانی می بضاعت و توان از روشهایی مثل محدودیت غذایی، جیره آردی، نوروفروغ متناوب، و غیره به کارگیری کرد . (2) . در ‏این تحقیق اثر شکل فیزیکی جیره و دمای سالن برعملکرد وکاهش بروزسندرم آسیت در جوجه های گوشتی موضوع ‏مطالعه قرار گرفته است‎ .‎ 

مواد
و خط مش کار‏ تعداد 360 قطعه جوجه گوشتی یک روزه نژاد مرکز و محصول نر از روز اولیه پرورشی و با اعتنا به شکل جیره به ‏سه تیم پلت ،کرامبل وآردی و هر مجموعه با چهار تکرار تقسیم و تا سن 21 روزگی از نظر جایگاه حرارت و ‏رطوبت در شرایط تماما یکسان و در ارتفاع به طور کامل یکسان از سطح دریا مراقبت شدند . آن‌گاه نیمی از جوجه های ‏هر مجموعه به سالن بعدی و همسایه با دمای 14 رتبه سانتیگراد انتقال داده شدند بطوری که جوجه های سالن اولیه ‏در دمای 23 درجه سانتیگراد تا نقطه نهایی تست محافظت شدند . دردوره رشد متناسب جوجه های هر گروه متوسط ‏افزایش رشد،مصرف دان وضریب تبدیل غذایی تعیین وتلفات ناشی از آسیت به صورت روزمره جمع آوری وثبت ‏شد ودر نهایت درصد ونسبت وزن بطن راست به مجموع بطن ها‏RV/TV ‎در تلفات حساب و کتاب گردید . در ارتفاع ‏دوره رویش از 2 جیره غذایی که دربرگیرنده جیره آغازین در 1تا 21 روزگی‎ (cp:‎‏22‏‎ ‎و‎ (ME:‎‏2900‏Kcal/kg ‎و ‏جیره رویش 22تا42 روزگی‎ (cp:‎‏19‏‎ ‎و‎ (ME:‎‏3200‏‎ Kcal/kg ‎می باشد به کارگیری شد . در 42 روزگی از هر ‏گروه9 قطعه جوجه به طور تصادفی تعیین واز ورید بالی آن‌ها جهت اندازه گیری اندازه هماتوکریت خونگیری به ‏عمل آمد .در تراز خونگیری نیز از هر گروه 9 گسترش خونی روی لام تهیه وتحت رنگ آمیزی مخصوص ‏قرار گرفتند . داده های جمع آوری شده با به کار گیری از قابل انعطاف افزار‏‎ SAS ‎و امتحان ارزیابی واریانس با استفاده از ‏رویهGLM ‎و برای مقایسه میانگین‌ها از آزمون دانکن در تراز احتمال 5 درصد استعمال شد‏‎ .‎
نتایج
وبحث‏ درصد تلفات جوجه های تیم آردی به طور معنا دار کمتر از تیم پلت + سوز‌و‌سرما و کرامبل + سرما بود و همین ‏طور تلفاتی در مجموعه آردی +کنترل مشاهده نگردید . بیشینه و کمینه دما اندازه نسبت‏‎ (RV/TV) ‎در جوجه های گروه پلت + ‏سرما به دست آمد . هر چندین که در بین مجموعه های پلت +سرماو کرامبل + سوز‌و‌سرما اختلاف آماری فقدان . ولی این دو مجموعه ‏با گرو ه های پلت + کنترل، کرامبل+کنترل، آردی +سرماوآردی+کنترل اختلاف مفهوم داری دارا‌هستند . تیم پلت + ‏سرما از حیث مقدار هماتوکریت به طور معنی دار بیشتر از بقیه تیم ها می باشد‏‎ .‎
در اندازه مصرف دان،افزایش وزن روزانه و ضریب تبدیل در میان گروهها دارای اختلاف معنی داری می باشد . به ‏طوریکه تیم های سرما بیشینه و کمینه ی دما اندازه پارامترهای رویش را نسبت به گروه کنترل می باشد‏‎ .‎
فیض
گیری کلی در این تحیق محاسبه پارامتر های پرورش مشخص می کند که در اندازه مصرف دان و ارتقا وزن و ضریب تبدیل ‏بین مجموعه های متعدد ،اختلاف آماری وجود دارد . به طوری که بیشترین اندازه پارامتر های رویش در تیم های ‏سرما به دست آمد . بر مبنا پژوهش ها محققین در وضعیت عادی هر عاملی که بتواند منجر ارتقاء متابولیسم گردد، ‏میزان وقوع سندرم آسیت را افزایش خواهد داد(1) . افزایش اندازه هماتوکریت خون یک عکس العمل فیزیولوژیکی ‏جبرانی میباشد که متعاقب بالا رفتن کار متابولیکی و در نتیجه ارتقاء نیاز به اکسیژن و هیپوکسی در جوجه فیس ‏می دهد به طوریکه نتایج این تحقیق نشان می دهد اندازه هماتوکریت مجموعه پلت نسبت به مجموعه کرامبل و آردی بالا ‏می باشد به طوری که در جوجه های گروه پلت +سرما به طور مفهوم دار نسبت به بقیه تیم ها عمده می باشد . ‏این مسئله تایید کننده این هست که جوجه های این تیم دچار آشفتگی متابولیکی ناشی از استرس دوچندان سوز و سرما ‏شده اند که این یافته در مطالعات‏‎ Bolukbsi ‎وهمکاران نیز به دست آمده میباشد .(3و4)
بیشینه و کمینه ی دما مقدار نسبت‏‎ ‎RV/TV ‎در جوجه های تیم پلت + سوزوسرما و زیر ترین آن در گروه آردی + در دست گرفتن مشاهده شد که این نتایج با ‏تلفات آسیتی مربوط به هر تیم مطابقت داراست و با اعتنا به نتایج به دست آمده در مطالعت‏‎ Silva ‎و همیاران در ‏تلفات آسیتی نسبت‏‎ RV/TV ‎بالا می باشد


برچسب: ماشین جوجه کشی،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۷ اسفند ۱۳۹۷ساعت: ۰۲:۱۸:۲۹ توسط:ت.ج موضوع: نظرات (0)

ناهنجاری های جوجه های تازه متولد شده

 - منقار متقاطع:

الف- حمل و نقل نامناسب

ب- تغذیه نامطلوب گله مادر

ج- وراثت

د- دمای بالا در ستر

ه- چرخش نامناسب

و- وراثت

ماشین جوجه کشی

نبود چشم:   

الف-
حرارت دوچندان بالا از روز هفتم تا سیزدهم ب-
حمل و نقل نامطلوب تخم مرغ ج-
تغذیه نامطلوب گله مادر د-
وراثت -
بسته بودن چشم ها: الف-
حرارت بالا در هچر ب-
رطوبت پایین در هچر -
مفصل خرگوشی قرمز رنگ رنگ: الف-
بازه مقطع طولانی از بازه نوک زدن به پوسته تا خروج بی نقص از آن به دلیل ضعف جنین ب-
کمبودهای ویتامینی ج-
پوسته ضخیم د-
رطوبت بالا در ستر ه-
حرارت تحت در ستر -
امعاء و احشاء خارج از بدن الف-
حرارت بالای ستر ب-
وراثت -
تورم راز و پشت گردن (Exudative diathesis): الف
- به استدلال ارتقا نفوذپذیری مویرگی ب
- کمبودهای تغذیه ای (ویتامین E و یا سلنیوم) -
ناف باز، تر و بدبو: الف-
آلودگی ب-
حرارت پایین در ستر ج-
رطوبت بالا د-
تهویه ناکافی


برچسب: ماشین جوجه کشی،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۳:۱۳:۵۲ توسط:ت.ج موضوع: نظرات (0)